G Dragon / T.O.P images

G Dragon / T.O.P images

luni, 11 februarie 2019

Legenda prinţului Jumong



Legenda printului Jumong este un serial istoric coreean produs de MBC care are 81 de episoade. Acţiunea începe în anul 108 î.Hr. când refugiaţii fostului regat Joseon sunt supuşi abuzurilor din partea imperiului Han. Legendarul erou Haemosu liderul armatei Damul formează o alianţă cu Geumwa prinţul moştenitor al regatului Buyeo pentru a înfrunta imperiul Han.


Toate oraşele-stat separate n-au nicio şansă în faţa Imperiului. În serial, hanul, conducătorul imperiului, este prezentat ca fiind crud, luând prizonieri şi probând noile arme de fier pe ei.

Haemosu, un soldat legendar, se alătură forţelor lui Geumwa, prinţul moştenitor din regatul Buyeo, cu scopul de a contracara sălbăticia hanului. Hae Mosu creează Damulgun, (armata Damul) o trupa de soldaţi care apără refugiaţii Gojoseon. Hae Mosu este rănit după o încăierare cu soldaţii Hanului, şi pluteşte în jos pe un râu, rănit grav. Prinţesa din tribul Haebaek (Doamna Yuhwa) îl găseşte şi, cu diferite tratamente, îl însănătoşeşte.


Cu toate acestea, Hanul este în căutarea lui HaeMosu, şi descoperind că bărbatul a fost salvat de prinţesă, atacă tribul Haebaek. Hae Mosu scapă la timp şi călătoreşte până când întâlneşte o caravană a tribului Gyeh-Ru. Şeful negustororilor, Yeon Ta-Bal, care este, de asemenea, conducătorul tribului Gyeh-Ru, oferă lui Haemosu un loc de muncă în cadrul caravanei, fără a şti cine este cu adevărat acest om.

Din dragostea lor rezultă un copil care este numit Jumong ( înseamnă arcaş iscusit) şi de care Haemosu va afla mult mai târziu.


Înaintea unei bătălii importante cu imperiul Han lui Haemosu i se întinde o capcană care a fost pusă la cale de către prim-ministrul regatului Buyeo fără ştirea prinţului moştenitor Geumwa. Este prins de Imperiul Han şi torturat. Printul Geumwa încearcă eliberarea lui, dar eşuează iar în timpul acestei eşuări Haemosu este crezut mort. Yuhwa crezând ca Haemosu este mort şi fiind însărcinată alege să fie concubina prinţului Geumwa, ambii pretinzând ca Jumong este fiul lor.




20 de ani mai târziu Jumong se întâlneşte într-o temniţă secretă cu Haemosu adevăratul lui tată care îi devine şi maestru. Aflând ca Haemosu este în viaţă prinţul Geumwa încearcă să se întâlnească cu el dar nu reuşeşte deoarece prinţii Daeso şi Youngpo îl ucid pe Haemosu deoarece acesta era considerat o ameninţare pentru regatul Buyeo.



IMAGINI:














LINK:
http://www.serialesubtitrateonline.info/legendele-palatului-prin539ul-jumong


Legenda printului Jumong preview:  





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Absolute Boyfriend

Love is never easy, which is why Da Da ( Minah ) has sworn off men forever. The long-time girlfriend of a popular actor, Ma Wang Joo...